Tannbehandling i Asker for deg med tannlegeskrekk

Lider du av tannlegeskrekk? Du kan trøste deg med at du ikke er alene. Omtrent 5 til 10 prosent av voksne i Norge lider av tannlegeskrekk i ulik grad. For mange betyr dette at de unnlater å gå til behandling uansett hvor mye smerter og ubehag de måtte føle. Tannlegeskrekk er en ond sirkel da pasienter som unngår undersøkelser og behandling, ofte kan få større tannproblemer enn om de oppsøkte tannlegen tidligere.


Tannbehandling tilpasset dine behov

Man ser at omtrent 70 % av de som lider av angst har hatt en dårlig opplevelse hos en tannlege, ofte i barndommen. Derfor har jeg et fokus på å etablere en god dialog med deg som pasient, slik at du du kan fortelle om hva det er som føles skummelt med å komme til tannlegen. Ved å se på utfordringene kan det legges opp en plan for behandlingsløpet. Etter en undersøkelse kan vi se på hvilke behandlinger som er nødvendige og hvordan disse best kan utføres for å ikke forsterke angsten. Jeg kan ta meg god tid og du står fri til å kommunisere om det er nødvendig med en pause underveis.

Ved å avtale flere tannlegebesøk med kortere intervaller, for eksempel 3-4 måneder, vil det å gå til tannlegen etter hvert bli en rutine og skrekken vil kunne minske.

Har du tannlegeskrekk og bor i Asker kan Tannlege Inger Hattestad Henriksen gi deg trygg og god behandling. Ta kontakt her.