Tannlege i Asker

Ved valg av tannlege er det viktig å finne en du kan stole på. Du skal føle deg trygg, ivaretatt og sikker på at du får den beste behandlingen tilgjengelig. Tannlege Henriksen i Asker drives av Inger Johanne Hattestad Henriksen. Dette er en tannlegeklinikk som tilbyr alt innen moderne tannbehandlinger og gir sine pasienter en trygg og rolig atmosfære.

Har du tannlegeskrekk kan vi hjelpe til med å legge opp et behandlingsløp du er komfortabel med. Tannlege Henriksen har også lang erfaring med behandling av proteser, broer, kroner og tannfargede fyllinger. Tilpasningen av proteser foregår i samarbeid med vår gode nabo som er tannteknikker. Vi tilbyr både hel- og delproteser. I ettertid vil vi sørge for at disse sitter riktig og at pasienten ikke får noen infeksjoner eller irritasjoner i slimhinner og tannkjøtt.Tannpine?


Har du tannpine er dette også noe du bør oppsøke tannlege Henriksen for. Tannverk kan være veldig plagsomt og er ofte et tegn på at noe er galt enten med en tann eller tannkjøttet. Rask behandling kan forhindre at problemet forverres.

Her finner du oss

Kontoret ligger i Kirkeveien i Asker, like ved Drammensveien. Praksisen ble startet i 1983 og har mange kunder som er svært fornøyde.