Tannbleking i Asker

Mange opplever at tennene blir misfarget over tid. Spesielt om du er glad i juice, rødvin, snus eller røyker kan du se at tennene gulner med tiden. Enkelte har også missfargede tenner genetisk.


Skånsom tannbleking

Tannbleking er en tjeneste vi tilbyr våre pasienter i Asker. Denne behandlingen vil i prinsippet føre til en permanent effekt, men det avhenger av om årsakene til misfargingen har blitt behandlet. Vår tannbleking er basert på moderne teknologi og skal være så skånsom som mulig mot tenner, tannkjøtt og fyllinger.


Før blekingen av tennene kan settes i gang, vil tannlegen utføre en undersøkelse for å forsikre seg om god tannhelse hos pasienten. Ved eventuelle skader må disse behandles før man begynner med selve blekeprosessen.Tannblekingsmetoder

Det er to måter å bleke tenner på. Den ene er raskere og hele behandlingen utføres hos tannlegen. Dette gir umiddelbare resultater, men sterkere kjemikalier brukes og dette anbefales ikke for alle pasienter.


Den mest vanlige behandlingen utføres av pasienten selv hjemme. Jeg vil i dette tilfellet spesialtilpasse blekeskinner etter dine tenner og bitt. Du vil så få utdelt blekemiddel og skinnene sammen med instruksjoner om hvordan du fortsetter prosessen hjemme. Etter endt behandling vil du komme tilbake for å få en evaluering av resultatet, samt eventuelle tips til hvordan du kan holde tennene sunne og hvite.

Kontakt Tannlege Henriksen for mer informasjon om tannbleking i Asker.